Snark

Efter ett fler tal träningar så sommnade man ganska bra på kvällen. Och på mornarna. Jag är ganska morgon trött och det visade jag idag. Jag vaknade till ca tio min före klockan ringde. Den ringde vid 8:00. Sedan när klockan ringde så somnade jag om av någon anledning. Vid 9:00 så ringde lena och jag tittade på klockan så fick jag en mindre cohck. För bussen till träningen gick vid 9:30 så på med första bästa kläder och spurta mot matsalen. petade i mig frukosten på en kvart och sedan byta om. Jag han.

Dagens plopp
Jonas R

det var Julias fel igentligen!



nu ska ja berätta va som igentligen hände när ja tappa min tallrik i golvet. de börja med att julia tog smör på sin tallrik och sen ville hon ha mer smör och ja som är så är så snäll gav henne mitt smör som ja igentligen skulle ha. sen när ja skulle ta smör igen så åkte tallriken i golvet och allt sprack och folk applåderade. as pinsamt faktiskt. julia  bara stod och garva bredvid mig utan att hjälpa till ! så om julia inte ville ha mer smör (tjock som hon e) skulle inte detta hänt. TACK JULIA FÖR ATT JA FICK PLOPPEN!♥



/ ebba

Trött.. sova.. mat?? Nää tack..

Mitt namn är Kung Larz Olav Forsberg och jag har vunnit en plopp för att ha sprungit mig så redlöst, ursinnigt och vidrigt utslagen vid fjällorienteringen att jag inte ens orkade pallra mig iväg till matsalen för att äta köttbullar. En bedrift att berätta om för barnbarnen.
Eller inte. Istället lade jag mig i soffan och försökte trycka i mig en halv yoggi yalla med banan, apelsin och nån mer smak som jag inte kommer ihåg, och jag orkar inte gå till kylen för att se efter.

Jag skulle springa med mina blivande kamrater vid fredrika-bremergymnasiet och det gick väl helt okej tills man skulle ta av sig tröjan och springa alldeles bar på överkroppen, för att... det var så. Det fungerade bra.. tills solen gick i moln. Då längtade man till sin tröja som hade lämnats vid tolvan på väg till fyran. Mjölksyran pulserade genom mina ack så svaga vener och himlen tedde sig extra vacker. Jag var med andra ord farligt nära döden.

När jag sedan sov i huset medan alla andra åt väcktes jag brutalt av min syster. Hon hade med sig matlåda. Jag ville först inte veta av något tillskott med risk för äcklig olycka i badrummet, men jag märkte att tröttheten nästan hade besegrats.

Jag var en ny människa.. nästan. Jag orkade iallafall dra mig bort för att bevittna världens bästa orienteringstekniska löpare. Med risk för felstavning uttalar jag inte hans namn, men han är fransk och har skägg.. eller kanske getskägg eller nåt. Ett sprudlande sludder av dåligt uttalad engelska fyllde matsalen när han satte igång. Skojigt. Man lärde sig ett och annat. Mästarens favoritsport efter orientering var fotboll. Inte för sportens skull, då spelarna är mesiga och är allmänt tråkiga att se på, men detaljer som förstoras upp i media var tydligen intressant. Fransmän..

Nog sagt. Tack för mig.

Hälsningar Dagens Plopp, för att ha... varit trött?? :S

Hallå Hallå Jesus här!!!!

(Anders Nyberg)

 

Började resan med 7 timmar på buss, satt ganska långt bak :\ det var ganska tråkigt så jag somnade. Vaknade till Sunes Jul, som varade i 4 timmar....

Vi stannade på en rastplats med en jättestor dalahäst! :D Stannade i 45 minuter. efter det fortsatte Sunes Jul....

Framme ca 16:30. bar åra grejer till våra rum :P Assar och Olle slogs om galgarna i garderoben. Assar tog den breda sängen....

När vi bäddat så gick vi ner till matsalen och åt middag. Sen chillade vi i sofforna bredvid matsalen tills det var dags för lagindelning inför äventyrsdagen!! Jag var i lag 15, vi fick ett uppdrag vi fick 5 bilder på platser nära matsalen. På varje plats fanns det en bokstav som vi skulle lägga ihop till ett ord. Mitt lag var snabbast till startpunkten och med ett extremt bra teamwork så sprang vi vårt lag till segern!!!!!!!

Alla lag fick en skoväska per person. :P Efter det var det disco och det var jättevarmt och i mitten stog ett gäng 96:or och brösta varann ;) På kvällen fick jag ett pris för min bravad i lagtävlingen =) Jag vann en plopp!!!!

Hälsningar dagen plopp Anders Nyberg.


Rikslägret

Nu har vi åkt till Sälen på Riksläger.
14 ungdomar och 6 ledare. Vi har det hur bra som helst. Fast just nu regnar det.

Vi kom hit igår (måndag 28:e juni) och åker hem på lördag. Innan dess ska vi hinna med en massa roliga träningar och en äventyrsdag.

I den här bloggen tänkte vi skriva om allt galet vi tar oss för.
Håll utkik efter nya inlägg inom kort!

/Anette och ledarna


(Bilden föreställer Frida som får en autograf av Thierry Gueorgiou)


Äntligen!




Nu har vi gjort slag i saken och skapat Ravinenbloggen - ett fritt språkrör för alla ravinare i den oändliga etern.

Här kan vem som helst skriva vad som helst.
Berätta om ditt otroliga lopp eller din nya kärlek.
Referera km-tävlingar eller recensera markans utbud.

Användarnamnet är [email protected] och lösenordet detsamma som till sverigelistan.
Låt fantasin flöda!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0